Leren leren

De Leren leren methode zorgt ervoor dat lesstof sneller en effectiever naar het langetermijngeheugen wordt gebracht. De methode werkt met de talenten van het visuele leersysteem (het beelddenken). Er wordt in deze methode gebruik gemaakt van associaties, beeld en taal, integratie met het eigen lichaam en inzicht en doorzicht. De Leren leren methode is voor alle jeugd in het basis- en voortgezet onderwijs. 

Waar bestaat de training uit?

De training wordt zowel individueel of als in kleine groepjes aangeboden. Het sluit aan bij de reguliere lesmethodes en de training is geschikt bij dyslexie, concentratieproblemen, hoogbegaafdheid en beelddenken. De training bestaat onder ander uit:

Mike weet nu veel beter hoe hij moet beginnen wanneer hij leerstof meekrijgt voor een toets. Waar hij eerder totaal in paniek schoot, weet hij nu dat hij rustig moet opbouwen en houdt hij altijd de leerkuil in zijn achterhoofd!
Sandra Jonkers – moeder Mike
Anne heeft een top spreekbeurt gehouden. Ze heeft zelf haar onderwerp gekozen en uitgewerkt. Zij vertelde alles op een natuurlijk manier, met leuke grapjes en volledig uit haar hoofd.
Liesbeth van der Leer – moeder Anne

Waarom Leren en Groeien?

Elk kind is anders, neem daarom contact met ons op voor een advies op maat