Verschillende diensten op maat

Bij Leren en Groeien bieden we verschillende trainingen en onderzoeken aan. Een onderzoek kan een goed beeld geven van uw kind. Dit kan naar aanleiding van een specifieke hulpvraag zijn of juist omdat u met de handen in het haar zit. Zo kunnen de intelligentie- en beelddenkonderzoeken ervoor zorgen dat u uw kind beter kan begrijpen.

Naast de onderzoeken, bieden wij ook trainingen aan. Aan de hand van een onderzoek of een hulpvraag zal er gekeken worden welke training het beste aansluit bij de behoefte van uw kind. Dit kunnen prestatiegerichte trainingen zijn, zoals bijlessen/citotraining/leren leren of trainingen gericht op het sociaal emotionele gebied. Op deze website vindt u meer informatie over de verschillende trainingen. Neemt u gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Kies de dienst die bij uw kind past

Als de lesstof op een manier aangeboden wordt, zodat het bij het kind past. Dan leert ieder kind met plezier. Onderwijs op maat en een persoonlijke benadering is bij Leren en Groeien ontzettend belangrijk.

Wilt u meer weten over wat we voor uw kind kunnen betekenen om te leren en groeien? Neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen als ouders/begeleiders en helpen uw kind graag ontwikkelen voor meer leerplezier in zijn/haar leven.

Het beelddenkonderzoek heeft onze zoon erg geholpen met zijn leerproblemen. Vooral het wereldspel stimuleerde hem om op een andere manier te denken. Hierna gaan wij beginnen aan de Leren leren training.

Jolanda Norkin

Ouder

Waarom Leren en Groeien?

Elk kind is anders, neem daarom contact met ons op voor een advies op maat