Bijles, training en onderzoek op maat

Bij Leren en Groeien bieden we bijles, trainingen en onderzoek aan. Intelligentieonderzoek en beelddenkonderzoek kunnen een goed beeld geven van uw kind. Dit kan naar aanleiding van een specifieke hulpvraag zijn of juist omdat u met de handen in het haar zit. Zo kunnen de onderzoeken ervoor zorgen dat u uw kind beter kan begrijpen.

Naast onderzoeken, bieden wij ook bijles en trainingen aan. Aan de hand van een onderzoek of een hulpvraag zal er gekeken worden welke training het beste aansluit bij de behoefte van uw kind. Dit kunnen prestatiegerichte trainingen zijn, zoals bijlessen, citotraining of leren-leren. Maar het kunnen ook weerbaarheidstrainingen zijn, gericht op het sociaal emotionele gebied. 

Via onderstaande links vindt u meer informatie over de verschillende bijlessen, trainingen en onderzoeken. Neemt u gerust contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Kies de begeleiding die bij uw kind past

Als de lesstof op een manier aangeboden wordt, zodat het bij het kind past. Dan leert ieder kind met plezier. Onderwijs op maat en een persoonlijke benadering is bij Leren en Groeien ontzettend belangrijk.

Wilt u meer weten over wat we voor uw kind kunnen betekenen om te leren en groeien? Neem dan gerust even contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen als ouders/begeleiders en helpen uw kind graag ontwikkelen voor meer leerplezier in zijn/haar leven.

Mike weet nu veel beter hoe hij moet beginnen wanneer hij leerstof meekrijgt voor een toets. Waar hij eerder totaal in paniek schoot, weet hij nu dat hij rustig moet opbouwen en houdt hij altijd de leerkuil in zijn achterhoofd!
Sandra Jonkers – moeder Mike
Anne heeft een top spreekbeurt gehouden. Ze heeft zelf haar onderwerp gekozen en uitgewerkt. Zij vertelde alles op een natuurlijk manier, met leuke grapjes en volledig uit haar hoofd.
Liesbeth van der Leer – moeder Anne

Waarom Leren en Groeien?

Elk kind is anders, neem daarom contact met ons op voor een advies op maat