Vera Postmus

Orthopedagoog, Leerkracht, Leren-leren
coach, Beelddenken

Na het afronden van de pabo en universiteit, orthopedagogiek, ben ik gaan werken als leerkracht op een basisschool. Met veel plezier heb ik jaren voor de klas gestaan, maar zag tegelijkertijd dat er ook buiten school behoefte is aan ondersteuning en verdere ontwikkeling van kinderen. Mijn werkzaamheden binnen de klas heb ik opgegeven en ben als intern begeleider buiten de klas gaan functioneren. In deze rol kwam ik er achter dat kinderen soms behoefte hebben aan een andere vorm van leren en dat zorgde ervoor dat ik mij ben gaan verdiepen in het anders denken en leren.

Ik ben een trotse moeder van een zoon en een ondernemend persoon. Empathisch professioneel, doortastend en open zijn kernwoorden die bij mij passen. Met veel gedrevenheid help ik kinderen het plezier in leren (terug) te vinden en zo te bouwen aan hun zelfvertrouwen. Ik ben gecertificeerd in de Leren Leren Methode met een specialisatie in het beelddenken. Met mijn ervaring in het onderwijs kan ik mij nu met veel enthousiasme focussen op het individu. Ik geloof dat ieder kind het plezier kan vinden in leren, als het op een manier wordt aangeboden die bij het kind past. Onderwijs op maat en een persoonlijke benadering is waar ik voor sta.

Groepstraining Leren leren

De training wordt zowel individueel of als in kleine groepjes aangeboden. Het sluit aan bij de reguliere lesmethodes en de training is geschikt bij dyslexie, concentratieproblemen, hoogbegaafdheid en beelddenken. Geef je nu op voor de workshop Leren leren!