Marieke Gorter

Faalangsttrainer, Leren-leren coach, Beelddenken

Als moeder van drie meiden in de basisschool leeftijd zie ik dat de klassen in het huidige onderwijs best groot zijn. Hierdoor is er niet altijd voldoende aandacht voor het individuele kind. Juist daar waar de basis gelegd wordt voor de toekomst van een kind zou er voldoende aandacht moeten zijn voor maatwerk.

 

Vakspecifieke bijles kan een kind soms net dat extra duwtje in de rug geven, maar er kan ook sprake zijn van een andere oorzaak waardoor een leerling niet optimaal kan presteren. Het nader onderzoeken waarom er sprake is van onderpresteren is een essentiële stap in de begeleiding van een kind. Middels het afronden van de opleiding Beeld en Brein Combi Coach en de opleiding STERKerSTAAN faalangsttrainer heb ik mij verder verdiept in de veel voorkomende oorzaken van onderpresteren. Ik heb mij verder toegelegd op de Leren-leren methode, het beelddenken en weerbaarheidstrainingen. Het vergroten van het zelfvertrouwen van een leerling op jonge leeftijd is immers van groot belang voor de toekomst van het kind. Iets waar ik kinderen graag bij help.

Groepstraining Leren leren

De training wordt zowel individueel of als in kleine groepjes aangeboden. Het sluit aan bij de reguliere lesmethodes en de training is geschikt bij dyslexie, concentratieproblemen, hoogbegaafdheid en beelddenken. Geef je nu op voor de workshop Leren leren!