info@leren-en-groeien.nl

Bijles in Huizen en 't Gooi

Wanneer u het gevoel heeft dat uw kind op school niet de ruimte heeft om alles er uit te halen wat er in zit, is bijles in Huizen van Leren en Groeien misschien de oplossing. Wij van Leren en Groeien bieden verschillende soorten bijles aan, op verschillende manieren. Door de lesstof aan te bieden op een manier die bij het kind past, leert het kind met plezier.

“De bijlessen worden aan huis gegeven, of op locatie”

Om die reden staan onderwijs op maat en een persoonlijke benadering bij Leren en Groeien hoog in het vaandel. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of lees onze blogs.

Bijles in Huizen

Bijles in Huizen van Leren en Groeien

Bijles in Huizen aan huis of op locatie van Leren en Groeien biedt ondersteuning aan uw kind dat is vastgelopen op de basisschool. Met een beetje extra hulp in de vorm van bijles vergroten de prestaties en het zelfvertrouwen van uw zoon of dochter snel. Een goede basis is immers het begin van iets moois.


De bijlessen die Leren en Groeien in Huizen biedt wordt voor verschillende doeleinden ingezet:

Het zoveel mogelijk wegwerken van leerachterstanden op het gebied van rekenen, spelling, technisch- of begrijpend lezen;

Het voorkomen van een leerachterstand oftewel uw kind op niveau houden het leren omgaan met citotoetsen;

En vooral uw kind meer zelfvertrouwen geven en het plezier in leren vergroten.

Bijles huizen

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Ieder kind ontwikkelt op zijn eigen manier en op zijn eigen tempo. Bij Leren en Groeien vinden we het dan ook belangrijk dat de bijlessen in Huizen en omgeving op maat worden aangeboden, waarbij we de kansen van uw kind benutten. Ieder kind heeft immers een specifieke hulpvraag. Vanuit een intakegesprek zal er een plan opgesteld worden voor bijles.

Gedurende de eerste bijles bepalen we het niveau aan de hand van het intelligentieonderzoek. Als het nodig is voeren we ook het beelddenkonderzoek uit. Vervolgens proberen we uw kind middels gerichte oefeningen en extra bijles op een hoger niveau te krijgen. Hierbij is het ons doel om de vaardigheid ‘leren leren’ te versterken.

Technisch lezen tot rekenen

Wij bieden de volgende bijlessen aan:

Bijles rekenen/wiskunde

Bijles technisch lezen

Bijles begrijpend lezen

CITO training


Meer weten over bijles in Huizen en omgeving?

Wilt u uw kind meteen aanmelden voor bijles in Huizen, of wilt u eerst meer informatie inwinnen over bijvoorbeeld de tarieven? Neem gerust contact met ons op. Zo kunt u uw contactgegevens achterlaten in het contact of bellen naar +316 144 460 16 of +316 249 754 59. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden.


Neem eenvoudig contact op