info@leren-en-groeien.nl

Bijles in Amstelveen en omstreken

Bijles in Amstelveen biedt uitkomst voor kinderen die er op school niet alles er uit kunnen halen wat er in zit. Misschien heeft u als ouder wel het gevoel dat er op school niet altijd genoeg tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht. Tegenwoordig zijn de klassen groot en is er voor persoonlijke aandacht weinig tijd.

“Een goede basis is het begin van iets moois”

Wist u dat het zelfvertrouwen en de prestaties van uw kind middels bijles snel vergroot worden? Wij van Leren en Groeien bieden graag passende training, zodat uw kind kan leren en groeien.

Bijles te Amstelveen en omstreken

Waarom kiezen voor passende extra hulp in de vorm van bijles in Amstelveen van Leren en Groeien? We zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Persoonlijke begeleiding
  • Voornamelijk bijles voor leerlingen van de basisschool en het voorgezet onderwijs
  • Op locatie of gewoon thuis

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als extra hulp gewenst is. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die onze passende ondersteuning biedt.

kind aan het werk tijdens bijles in Amstelveen

Contact

Persoonlijke bijlessen

Bij ons kan uw kind terecht voor persoonlijke bijles in de omgeving van Amstelveen. Ieder kind heeft immers een specifieke hulpvraag. Die hulpvraag bespreken we tijdens het intakegesprek. Tijdens de eerste bijles bepalen we indien nodig het niveau van het kind middels intelligentieonderzoek. Als de situatie daar om vraagt kan ook een beelddenkonderzoek uitgevoerd worden.

Van rekenen tot Cito-training

In de daarop volgende lessen werken we middels extra uitleg en gerichte oefeningen naar een hoger niveau. Daarnaast voorzien we uw kind tijdens de bijles ook van tips die ervoor zorgen dat uw kind op school slimmer leert én sneller verbanden legt. Wij bieden bijles in Amstelveen aan voor:

  • Rekenen
  • Technisch lezen
  • Begrijpend Lezen
  • Cito-training

Vaardigheid 'leren leren'

Wij hopen de vaardigheid ‘leren leren’ te versterken, omdat het onze wens is dat uw kind op langere termijn profijt heeft van de bijles die wij geven. Een goed begin is immers de basis van iets moois! Deze LEREN LEREN methode is geschikt voor alle jeugd in het basis- en voortgezet onderwijs. De methode werkt met talenten van het visuele leersysteem, dit systeem wordt ook wel beelddenken genoemd.

De lesstof van school wordt sneller en effectiever naar het langetermijngeheugen gebracht. Dit doel bereiken we door gebruik van beeld en taal, associaties, integratie met het eigen lichaam en inzicht en doorzicht.

“wij werken graag samen met alle betrokken partijen en instanties”Kind aan het werk tijden bijles in Amstelveen

Meer weten over bijles in Amstelveen?


Wilt u meer weten over bijles in Amstelveen, of meteen onze deskundige hulp inschakelen? Neem telefonisch contact met ons op via +316 144 460 16 of +316 249 754 59 of laat uw gegevens achter in het contactformulier. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van bijles te bespreken.